FileCap

FileCap is een “cloudloze” oplossing voor het verzenden en ontvangen van bestanden. Het is een lokale server die bij Van Liere Media in het pand staat. Alle verzonden bestanden worden alleen op deze server opgeslagen en zijn dus niet toegankelijk voor (publieke) clouddiensten. Door moderne encryptie methodes zijn de bestanden beveiligd tegen mogelijke diefstal of aanpassingen door onbevoegden.

Wil jij bestanden verzenden naar Van Liere Media? Volg dan het stappenplan hieronder om gemakkelijk en snel jouw bestanden te versturen.

Stap 1:
Klik hier om bestanden te versturen naar de FileCap van Van Liere Media.

Stap 2:
Vul je naam en e-mailadres in en klik op ‘
aanmelden’.

Stap 3:
Na het invullen van je naam en e-mailadres wordt er een verificatie mail verzonden naar je e-mailadres. Door deze mail te verifiëren wordt het aanmeldproces afgerond.   

Stap 4:
Na het aanmeldproces kun je je bestanden uploaden en verzenden naar e-mailadressen die eindigen op @vanlieremedia.nl. In verband met de veiligheid en opslagcapaciteit is het niet mogelijk om de bestanden te verzenden naar andere e-mailadressen. Tevens is het mogelijk om een wachtwoord toe te voegen aan je bestanden wanneer het gaat om vertrouwelijke informatie. Hierdoor wordt de kans op toegang voor onbevoegden geminimaliseerd.

Zijn er vragen of onduidelijkheden over het gebruik van FileCap neem dan contact op met één van onze medewerkers. Voor meer informatie over FileCap ga je naar www.filecap.com/nl

Wij kijken verder

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.