Klantverhaal: Xerox

“Wij zijn een technologiebedrijf en marktleider op gebied van digitale kantoorprinters, multifunctionele printers en grafische productiepersen. Daarnaast zijn wij een volwaardig partner in de creatie en productie van online- en offlinecommunicatie waarmee wij de volledige dienstverlening aan media-oplossingen kunnen invullen en uitvoeren.”

“Onze printers en productiepersen zijn digitaal. Daarom werken wij geregeld samen met drukkerijen die offset drukwerk leveren, waaronder Van Liere Media. Bij hen laten wij offset drukwerk produceren, zoals diverse commerciële communicatie-uitingen in grote oplage.”

“De samenwerking met Van Liere Media ervaren wij als erg prettig. Als projecten niet helemaal soepel verlopen, dan zijn zij altijd de eersten die stappen ondernemen. In het afgelopen jaar hebben wij een goede relatie opgebouwd doordat Van Liere Media meedenkt, oplossingen zoekt, en flexibel en accuraat te werk gaat. Van Liere Media is een betrouwbare leverancier, zij kijken verder dan alleen de offerte.”

Lytske Wesselius, Xerox (Nederland) B.V.

Wij kijken verder

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.