Klantverhaal: Verhoef & Co

“Als marketing- en communicatiebureau hebben wij veel contact met Van Liere Media. De opdrachten die wij neerleggen bij Van Liere Media zijn uiteenlopend: van het drukken van eenvoudige flyers en huisstijlmaterialen tot het drukken van magazines of verpakkingen. De kwaliteit is altijd hoog en de levertijd snel. Als wij vandaag iets bestellen dan wordt het binnen een paar dagen afgeleverd. Het maakt daarbij niet uit of het in Emmen is of aan de andere kant van het land. Bij bijzondere of grote projecten wordt het product soms zelfs persoonlijk bij ons afgeleverd.”

“De slogan van Van Liere Media zegt het al “Wij kijken verder!” en dat is ook wat ze doen. Als wij iets bestellen, dan kijkt Van Liere Media altijd naar de beste optie die aansluit bij onze wensen, wij vragen ze dan ook geregeld om advies op maat. Dit kan bijvoorbeeld gaan over advies in papiersoort, druktechniek of afwerking. Kritische punten worden altijd direct opgepakt en zo snel mogelijk opgelost. Van Liere Media gaat altijd voor de hoogste kwaliteit versus beste prijs en streven klanttevredenheid na. Zo nu en dan zoeken we elkaar op en is een kijkje achter de schermen geen enkel probleem. Op deze manier worden we weer bijgepraat over de verschillende mogelijkheden in drukwerk en druktechnieken.”

“Het team van Van Liere Media is professioneel, gedreven, open en vriendelijk. Wij voelen ons welkom en gezien. Het is een prettige samenwerking die al 20 jaar bestaat!”

Rielinde Faber, Verhoef & Co 

Verhoef & Co_logo

Wij kijken verder

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.