Klantverhaal: Leane Creatief BV

“Wij zijn ontwerper en ontwikkelaar van producten voor de hobbymarkt. Wij leveren onze producten aan leveranciers over de hele wereld. Tachtig procent van alle producten worden verkocht in het buitenland. Van Liere Media zorgt voor het druk- en stanswerk van ons bedrijf. Het gaat daarbij om belangrijke onderdelen van onze productlijn, zoals kopkaarten, handleidingen, stappenplannen, bijsluiters en de benodigde gestanste producten.

De kwaliteit die Van Liere Media levert is altijd erg hoog. Daarnaast is het team ervaren, betrokken en klantvriendelijk. Ze denken altijd mee door zich te verplaatsen in ons bedrijf. Onze producten worden gemaakt voor het hogere segment van de hobbymarkt, Van Liere Media begrijpt dat. Daarom vind ik de slogan ‘Wij kijken verder!’ goed bij de organisatie passen. Ze kijken bijvoorbeeld verder dan het product of de opdracht door een langdurig partnerschap aan te gaan. Inmiddels werken wij alweer een aantal jaren samen. Ik vind dat Van Liere Media zo moet blijven zoals ze zijn!”

Leane de Graaf, Leane Creatief BV

Wij kijken verder

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.