Klantverhaal: GeeFix NL-EU

Meestal plaatsen we hier een verhaal dat door een klant geschreven is over de samenwerking, maar omdat wij trots zijn op de samenwerking met GeeFix NL-EU willen we hen graag in het zonnetje zetten!

Bij Van Liere Media zijn we natuurlijk trots op al onze klanten. ┬áZo ook GeeFix NL-EU, die we mochten voorzien in al hun bedrukkingswensen! We vertellen je graag wat meer…

GeeFix is opgericht door een vakman met meer dan 30 jaar ervaring in zijn branche. Nadat hij alle holle wand bevestigingen op de markt had uitgeprobeerd en hun zwakke punten had ontdekt, kwam hij tot de conclusie dat de enige manier om de beste holle wand bevestiging voor zwaar gebruik te vinden, was om het zelf uit te vinden. Zo gezegd, zo gedaan: GeeFix werd de sterkste holle wand bevestiging op de markt!

Wij werden door de innovatieve onderneming ingeschakeld om te helpen met het bedrukken van de verpakkingen, en we zien een lange samenwerking met plezier tegemoet.

Wil je meer weten over de producten waarvan wij de verpakkingen mochten bedrukken? Ga dan naar www.geefix.eu of stuur een mailtje naar info@geefix.eu.

Wij kijken verder

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.