Direct Mail (DM)

Het is nog altijd heel effectief om je doelgroep persoonlijk per post te bereiken. Een mooie en doeltreffende manier om bij jouw publiek op te vallen is een Direct Mail (DM). Gemakkelijk vorm te geven samen met onze specialisten, snel besteld en geleverd naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Een DM is een persoonlijke gerichte doch grootschalige fysieke mailing met als doel een reactie uit te lokken. Denk aan bijvoorbeeld een inschrijfformulier of een winactie.

Je bepaalt zelf het formaat, de vorm en het ideale bezorgmoment van de DM. Door een direct mail-campagne crossmediaal in te richten, wordt de effectiviteit nog hoger. De combinatie van print, internet, social media en e-mail vergroot de kans dat de boodschap de doelgroep bereikt.

Crossmedia-marketing kun je voor diverse doeleinden inzetten, zoals een publiciteitscampagne of een verkoopactie. De resultaten zijn direct meetbaar, waardoor de effectiviteit van jouw campagne zichtbaar wordt en waar nodig bijgestuurd kan worden.

De pluspunten van Van Liere Media:

  • Met een persoonlijke mailing genereer je een hoge kwalitatieve respons.
  • Met crossmedia nog grotere respons.
  • Resultaten direct meetbaar.
  • Met behulp van de mailsoftware maak je nieuwe selecties vanuit dezelfde database voor responsacties.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Gepersonaliseerde mailing

Wij kijken verder

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.