Digitaal drukwerk

Voor drukwerk in kleinere oplagen gebruiken wij de digitale pers en laserprinters. Deze printers produceren afdrukken van hoogwaardige kwaliteit. We leveren printwerk met de kwaliteit van drukwerk, maar met de pluspunten van digitaal drukwerk: snel, in de hoogst mogelijke resolutie, elke afbeelding is uniek en in oplages vanaf één. Of het nu gaat om een ansichtkaart of een bouwtekening, Van Liere Media print op elk formaat.

Onze digitale afdeling behoort tot de modernste van Nederland en staat garant voor topkwaliteit in zowel kleur als zwart-wit. Met onze software en machines kunnen we elke afdruk uniek maken. Van een eenvoudige brief tot een full-colour folder, geheel toegesneden op jouw klant. Door het combineren van tekst, beeld en andere gegevens krijgt jouw drukwerk de hoogste attentiewaarde.

Ook voor speciaal drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres. PMS-kleuren, afwijkende formaten, speciale papiersoorten, speciale afwerking (gloss finish, 3D-inkt), personaliseren… het kan allemaal bij Van Liere Media. Ons verkoopteam denkt graag met je mee!

De pluspunten van Van Liere Media:

  • Digitaal drukwerk met offsetkwaliteit in kleur en zwart.
  • Printen op elk formaat tot en met A0.
  • Colourmanagement en ISO 12647 zorgen voor een constante kleurkwaliteit.
  • Milieuvriendelijk.
  • ISO 9001:2000 en ISO 14001 gecertificeerd.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Digitaal printen

Wij kijken verder

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.