Als je effect van uniek drukwerk nog niet kent, dan verklappen we het nu meteen… want het effect van uniek drukwerk is impact! En laat dat nou precies zijn wat je wilt bereiken met communicatie. Toch? En met onze digitale drukwerk kunnen wij die impact ook écht voor je maken. Dag in dag uit realiseren wij drukwerk van hoge kwaliteit, ook voorzien van unieke reliëf effecten, waarmee onze klanten impact maken. En daar vertellen we je heel graag meer over! Om te beginnen heel even over de machine… want deze digitale drukpers is snel, milieuvriendelijk en evenaart de kwaliteit van offset drukwerk. Met deze machine kunnen wij unieke effecten zoals reliëf, vernis, Pantone kleuren en personalisatie met tekst en beeld

Lees meer…

In tijden van Corona en vergaande digitalisering heeft Schuttersmagazijn juist besloten om verder te ontwikkelen als grafische onderneming. Directeur Pieter Brundel heeft recent de aandelen van Schuttersmagazijn en de overige grafische bedrijven uit de SMG groep van Wim van Rijswijk overgenomen, omdat hij gelooft dat drukwerk een onmisbare rol zal blijven spelen in de communicatie.

Lees meer…

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen