Van Liere Media

0591-611099 info@vanlieremedia.nl

Menu

Print

Outsourcing van uw repro

OUTSOURCING REPRO

 

Outsourcing van uw repro

Van Liere Media implementeert succesvol  “werkelijke” outsourcing van interne repro’s. Daar waar bedrijven zich willen richten op hun core-business en elke vierkante meter daarvoor willen benutten, bieden wij professionele hulp.

Het loont beslist de moeite outsourcing van uw repro te bespreken. Het strategisch onderbrengen van uw repro bij Van Liere Media brengt namelijk voordelen als: verbetering van de dienstverlening, kostenbesparing, continue inzet van productietechnieken, innovatie, digitalisering en uiteraard ontzorging. Daarnaast verzorgen wij samen met onze partner de print en scan faciliteiten bij u op kantoor.

Ook is Van Liere Media uitgerust met de meest moderne apparatuur voor het printen en couverteren van uw (transactionele) post. De contracten met de diverse postverzenders verzekeren u van een goed portotarief.
Met onze vele unieke specialisaties profiteert u bij Van Liere Media niet alleen van meer dan 50 jaar grafische ervaring, maar ook van ‘singlecontract’ voordelen. Van analoge kopie tot volledig automatische afhandeling van uw digitale documentstromen. U behoudt de controle, wij leveren gecertificeerde kwaliteit (ISO 9001:2000), snel, veilig en betrouwbaar. Vanaf de bestelling van achter uw bureau tot aan de bezorging in uw handen, dàt is onze core-business!