Van Liere Media

0591-611099 info@vanlieremedia.nl

Menu

Print

Digitaal drukken op de Nexpress

DIGITAAL DRUKKEN OP DE NEXPRESS

 

Digitaal drukken op de Nexpress

Digitaal drukken bij Van Liere Media betekent het toevoegen van een nieuwe dimensie aan uw drukwerk. Of het nu gaat om volvlakken of afbeeldingen, de afdrukken van de Kodak Nexpress zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk deze tijdens het drukken te voorzien van een (spot)vernis, hoogglans laag of 3 dimensionale inkt waarmee een reliëf ontstaat.

Kwaliteit
De Nexpress technologie is door Kodak samen met drukpersenfabriek Heidelberg ontwikkeld, waardoor het digitale drukwerk de kwaliteit van offset drukwerk evenaart. Bijna alle papier- en kartonsoorten van 60 tot 350 g/m2 zijn bedrukbaar en door een uniek schoon- en weersysteem zijn registratieproblemen in digitaal drukwerk vanaf nu verleden tijd. De vijf (offset) rastersoorten zorgen voor een optimale beeldweergave en met de 5e druktoren zijn er op de Kodak Nexpress mogelijkheden voor (spot)vernis, reliëfdruk , hoogglans. Overigens zijn 86% van de PMS kleuren goed te reproduceren op de Nexpress met behulp van de 5e toren door toevoeging van extra kleuren.

Dimensional Dry Ink

Veredeling
De 5e druktoren op de Nexpress maakt het onmogelijke waar. Door geavanceerde tonertechnologie is het vanaf nu mogelijk uw digitale drukwerk in een keer te voorzien van (spot)vernis of een hooglanslaag die de kwaliteit van UV lak evenaart. En reliëfdruk geeft een nieuwe dimensie aan uw drukwerk.

Milieu
In tegenstelling tot andere digitale drukpersen is de Nexpress een machine met oog voor het milieu. Het slimme ontwerp verlengt de levensduur van de machine en reduceert de hoeveelheid afvalstoffen. Vele onderdelen worden gerecycled voor hergebruik. De droge inkten bevatten geen gevaarlijke stoffen en zijn veilig voor verpakkingen van voedingsmiddelen en speelgoed.