Van Liere Media

0591-611099 info@vanlieremedia.nl

Menu

Print

Met digitaal drukken snel en simpel naar uw doelgroep!

HET NIEUWE DRUKKEN

 

Met digitaal drukken snel en simpel naar uw doelgroep!

We kunnen nog niet zonder papier. Of het nu gaat om uitnodigingen, folders, cursusmateriaal,  manuals of posters. Soms heeft u deze met spoed nodig. Dan is digitaal drukken dé oplossing. Snel, in de hoogst mogelijke resolutie en in oplages vanaf één. Of het nu gaat om een ansichtkaart of een bouwtekening, Van Liere print op elk formaat.

Heeft u veel documenten die snel verouderen of vaak geproduceerd worden in kleine oplages? Puilt uw magazijn uit van het drukwerk? Dan is printing on demand de oplossing. Door digitaal te produceren in kleine oplages is uw drukwerk altijd actueel en hoeft u niets meer op te slaan.

Onze digitale afdeling behoort tot de modernste van Nederland en staat garant voor topkwaliteit in zowel kleur als zwart-wit. Voorspelbaarheid en een meetbaar resultaat bieden u de optimale zekerheid als het om kwaliteit van digitaal drukwerk gaat. Want bij Van Liere Media wordt ook digitaal drukwerk volgens de ISO 12647 norm geproduceerd.

NexPress

De pluspunten van Van Liere:

  • Digitaal drukwerk met offsetkwaliteit in kleur en zwart
  • Printen op elk formaat tot en met A0
  • Colourmanagement en ISO 12647 zorgen voor een constante kleurkwaliteit
  • Milieuvriendelijk door productie op maat en FSC certificering
  • ISO 9001:2000 en ISO 14001 gecertificeerd

Met onze software en machines kunnen we elke afdruk uniek maken. Van een eenvoudige brief tot een full-colour folder, geheel toegesneden op uw klant. Door het combineren van tekst, beeld en andere gegevens krijgt uw drukwerk de hoogste attentiewaarde.