Van Liere Media

0591-611099 info@vanlieremedia.nl

Menu

MEDIAMANAGER

Online ontwerpen en samenstellen

ONLINE ONTWERPEN EN SAMENSTELLEN

 

MediaManager is uw online communicatietool

24 uur per dag zelf communicatiemiddelen samenstellen
Met MediaManager kan elke gebruiker zijn eigen communicatiemiddelen samenstellen. Promotiemateriaal zoals posters,folders, advertenties en flyers stelt u zelf eenvoudig samen. Ook complexe nieuwsbrieven vormen geen probleem voor MediaManager.

Altijd in uw huisstijl
Vooraf wordt in templates vastgelegd hoe het drukwerk er uit komt te zien en welke gegevens de eindgebruiker zelf mag wijzigen. Op deze manier zorgt MediaManager er voor dat alle uitingen conform de huisstijl gepubliceerd worden, terwijl de eindgebruiker de inhoud zelf kan bepalen. MediaManager kan zowel PDF-documenten die drukgereed zijn opleveren, als open Indesign bestanden waar desgewenst door een vormgever of DTP-er nog kleine aanpassingen aan gedaan kunnen worden.

Standaard of eigen beeldmateriaal gebruiken?
MediaManager beschikt over een eigen beeldbank waarin u foto’s kan plaatsen en bewerken voor al uw communicatie uitingen. Vooraf wordt de beeldbank gevuld met de door u geselecteerde foto’s. Ook is het mogelijk om zelf foto’s te uploaden. Middels de uitgebreide autorisatiesysteem bepaald u wie welke foto’s mag gebruiken en uploaden.

Een nieuwsbrief versturen aan al uw relaties
Met MediaManager maakt u snel een nieuwsbrief op. Via de beeldbank zoekt u snel het beeldmateriaal bij elkaar en met de online wordpad importeert u in een handomdraai Word documenten. Indien u wenst kan u gelijk het adressenbestand uploaden. Nu hoeft u niets meer te doen, wij verzorgen de productie en de verzending! Het zelfde geldt natuurlijk voor een emailnieuwsbrief, u hoeft alleen maar de emailadressen up te loaden.

Point of Sale materiaal laten bestellen door uw resellers?
Geef al uw resellers toegang tot MediaManager via het autorisatiesysteem en laat ze zelf POS materiaal bestellen, eventueel voorzien van een eigen logo en adresgegevens indien u dat wenst. En mochten ze meer materiaal nodig hebben dan de basishoeveelheid, dan is dat geen probleem, u geeft toestemming voor de bestelling. En natuurlijk kunnen we ook een iDEAL koppeling maken, zodat extra POS materiaal tegen betaling vooraf besteld kan worden.