Van Liere Media

0591-611099 info@vanlieremedia.nl

Menu

MEDIAMANAGER

Online Marketingtool

ONLINE MARKETINGTOOL

 

MediaManager, uw online marketingtool

MediaManager gaat nog een stap verder dan standaard drukwerk alleen. Het is mogelijk om gepersonaliseerde mailingen te genereren in print, maar ook digitale media zoals emailingen, sms-berichten en gepersonaliseerde websites. Personaliseren kan zowel in woord als in beeld. Met behulp van slimme technologie kan ook de response op de campagnes gemeten worden.

Een gepersonaliseerde mailing samenstellen
Log in en selecteer de mailing. Via MediaManager is het mogelijk om met vaste templates te werken, maar ook de vrije opmaakmodule is geschikt om een mailing op de maken. U kan dan zelf het beeldmateriaal selecteren. Vervolgens voegt u het adressenbestand toe. MediaManager genereert nu automatisch de mailing. Wij verzorgen de productie en verzending.

Maak een mailing meetbaar!
MediaManager beschikt over slimme technologie die het mogelijk maakt de effectiviteit van een multichannel campagne te meten. U stuurt een mailing via de post of via het web waarbij de ontvanger naar een speciale actiesite wordt gestuurd. MediaManager registreert wie wanneer de site bezoekt en welke artikelen worden gelezen.