Van Liere Media

0591-611099 info@vanlieremedia.nl

Menu

MEDIAMANAGER

Online drukwerk bestellen en beheren

ONLINE DRUKWERK BESTELLEN EN BEHEREN

 

MediaManager is uw online printmanagementtool

24 uur per dag beschikking over alle relevante management informatie

Log in op MediaManager en selecteer de periode waarover u een rapportage wilt maken. Direct heeft u inzichtelijk welke bestellingen er zijn geplaatst en welk order bedrag daarmee gemoeid is. Ook de ordernummers, referenties en bestellers ontbreken niet. MediaManager werkt snel en overzichtelijk. Zo heeft u met een paar muisklikken een rapportage samengesteld. Inclusief voorraden, aantallen, leverdata en prijzen. Aan elk product is een pdf gekoppeld zodat u direct weet over welke producten u beschikt.

Razendsnel visitekaartjes en ander drukwerk bestellen
Via MediaManager besteld u gemakkelijk en snel nieuw drukwerk. Selecteer online het product en wijzig waar nodig de gegevens. Op deze manier besteld u bijvoorbeeld snel visitekaartjes waarvan de gegevens vaak wijzigen. Verander de naam, mobiel nummer en het email adres, nu hoeft u alleen nog maar de aantallen en het afleveradres in te voeren en wij doen de rest!

Uw voorraad altijd op pijl
Altijd en overal inzicht in uw voorraden. Bestellingen worden direct verwerkt en voorraden aangepast. Minimum voorraden stemmen we vooraf met u af en zodra deze bereikt zijn krijgt u automatisch bericht.

U bepaald wie besteld
Alle medewerkers kunnen opdracht plaatsen in MediaManager, maar dat is niet altijd wenselijk. MediaManager is uitgerust met een uitgekiend autorisatiesysteem, zodat gebruikers centraal of decentraal alleen producten kunnen bestellen waarvoor ze bevoegd zijn. U ontvangt altijd een bericht van de bestelling en houdt zo het overzicht. Werkt u met kosten plaatsen en/of budgetten? Geen probleem, ook daarin voorziet MediaManager.

Uw drukwerk decentraal leveren over 100 vestigingen?
Wilt u drukwerk dat bij ons op voorraad ligt bestellen en de levering verspreiden over meerdere adressen? Alle adressen van uw organisatie hebben wij in MediaManager staan. Kies het gewenste product, voer de aantallen in en selecteer de afleveradressen. Heeft u een nieuwe vestiging? In een handomdraai maakt u een nieuwe locatie aan. En alle gegevens worden bewaard voor de volgende bestellingen.

Een spoedorder plaatsen
Ook dit is mogelijk! Selecteer “afwijkende order” en plaats uw bestelling. Voer beknopt de gevraagde informatie in en de afleverdatum. Wij zorgen voor de rest.