Van Liere Media

0591-611099 info@vanlieremedia.nl

Menu

MediaManager

Hiermee is iedereen een marketing- en communicatiespecialist!

MEDIAMANAGER

 

Met de MEDIAMANAGER is iedereen een marketing- en communicatiespecialist!

MediaManager is hét het systeem waarmee u zelf uw drukwerk en communicatie-middelen zonder grafische kennis heel gemakkelijk kunt samenstellen, beheren en bestellen. Altijd en overal, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Of het nu gaat om nieuwe opdrachten of voorraadbestellingen. Met MediaManager is mogelijk om gepersonaliseerde mailingen te genereren in print, maar ook digitale media zoals emailingen, sms-berichten en gepersonaliseerde websites. Personaliseren kan zowel in woord als in beeld. Met behulp van slimme technologie kan ook de response op de campagnes gemeten worden. Bespaar kosten, bestel online en beheer tegelijk uw drukwerk voorraad!

De gebruikers van MediaManager kunnen snel en efficiënt drukwerk en ander communicatiemiddelen bestellen. Met de MediaManager heeft u 7 dagen per week en 24 uur per dag toegang tot uw eigen portal. Het online systeem heeft een intuïtief werkende user-interface, dat er voor zorgt dat elke gebruiker zonder opleiding direct met het systeem aan de slag kan. MediaManager is uitgerust met een uitgekiend autorisatiesysteem, zodat gebruikers centraal of decentraal producten kunnen bestellen waartoe ze bevoegd zijn.

 

De pluspunten van Van Liere:

  • Bespaar tijd door zelf de productie te beheren
  • Huisstijlbewaking, al uw producten worden geproduceerd in de vooraf vastgelegde huisstijl
  • Uit te breiden met diverse marketing modules waarmee u mailingcampagnes meetbaar maakt

Met de inzet van MediaManager bent u in staat bestel- en communicatieprocessen dermate te vereenvoudigen, dat iedereen ermee kan werken. Daarmee bespaart u tijd en kosten.