Van Liere Media

0591-611099 info@vanlieremedia.nl

Menu

Internet

Webapplicaties als onderdeel van de communicatie-mix!

INTERNET

 

Websites als integraal onderdeel van de communicatie-mix!

Van Liere Media heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van effectieve internetoplossingen voor tal van bedrijven. Vaak als onderdeel van de totale communicatie-mix. We ontwikkelen diverse websites: van de eenvoudige ‘digitale folder’ tot geavanceerde e-commerce oplossingen. Volledig geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Alle sites zijn voorzien van een eenvoudig werkend content management systeem, waarmee u zelf simpel alle gegevens op uw website kunt veranderen en actualiseren.

De internetoplossing die we voor uw bedrijf kiezen is uiteraard afhankelijk van uw marketingstrategie. Samen met u bepalen we de doelstelling van uw site en positioneren wij deze binnen de totale communicatie-mix. Dat doen we niet alleen vóór u, maar vooral ook samen mét u.

 

De pluspunten van Van Liere:

  • Helder advies op maat
  • Eenvoudig content management systeem
  • E-commerce volledig geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen
  • Optimale vindbaarheid in zoekmachines
  • ISO 9001:2000 en ISO 14001 gecertificeerd

Bij Van Liere blijft het niet alleen bij het vormgeven, opzetten en bouwen van een site. Als de website klaar is, blijven we u ondersteunen. U wilt immers ook bezoekers op uw site, goed gevonden worden in zoekmachines en weten hoe succesvol uw site is. Ook daar adviseren wij u in.